180+ ehk naised, kellele maailm alt üles vaatab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kathryn Bigelow
Kathryn Bigelow Foto: Reuters / Scanpix

On naisi, kelle kohta ei saa kuidagi öelda: sa mu armas pisike. Nad on pikad naised.


Terve rida maailmas tuntud pikakasvulisi naisi ei ole leppinud vaid looduse poolt antud pikkusega, kõrget lendu on tunda ja näha ka nende teistes tegemistes.

Saagem tuttavaks - pikakasvulised kaunitarid, kellele maailm alt üles vaatab!

1. Elle MacPherson

Pikkus: 183 cm

Märtsi lõpul täitub supermodellist ärinaisel 47 eluaastat, kuid välja näeb ta ikka nii, et võiks soovi korral iga kell ajakirja Sports Illustrated esikaanel poseerida. Kuid ka temal on käed tööd täis, ta tegeleb poegade kasvatamise ning oma järjekordse pesukollektsiooniga.

2. Maria Sharapova

Pikkus: 187 cm

Tenniseväljakul paistab venelanna tänu oma pikkusele igast nurgast hästi silma. Maria on oma pika kasvu üle uhke ega solvu, kui keegi temaga esimest korda kohtudes ta pikkust kommenteerib. «Ainult teksasid on mul raske valida,» sõnab pikk kaunitar ja tõmbab jalga järjekordse paari kõrge kontsaga kingi.

3. Brigitte Nielsen

Pikkus: 185 cm

Taani näitlejanna, modell ja lauljanna tuletas end alles hiljuti meelde ajakirja Dansk lehekülgedel. Ta on küll juba 46-aastane, kuid ikka sama veetlev. Viis korda abielus olnud Brigitte, sealhulgas Sylvester Stallonega, on iga oma mehe kõrval välja näinud kui kuninganna.

4. Uma Thurman

Pikkus: 183 cm

Vaatamata kasvule ei hõlju «Kill Billi» ja teiste filmide staar pilvedes. Ta kasvatab hoole ja armastusega kahte last, 11-aastast tütart Mayat ja 8-aastast poega Levoni, ning plaanib kallimaga pulmapidu.

5. Brooke Shields

Pikkus: 183 cm

Ameerika modell ja näitlejanna meenutab siiani, kuidas ta omal ajal 14-aastasena filmi «Helesinine laguun» võtetel pidi kõndima spetsiaalselt tema jaoks uuristatud rennides, et filmipartner Christopher Atkins tema taustal kaotsi ei läheks. Oma praeguse kaasa Chris Henchyga ei ole naisel vaja enam põlvi nõtkutada, paar on õnnelikult koos juba üheksa aastat.

6. Kathryn Bigelow

Pikkus: 182 cm

Tänu oma kasvule ei pidanud James Cameroni eksnaine luksuslikku Yves Saint-Laureni kleiti alt lühemaks võtma - see sobis talle suurepäraselt, kui ta selles Ameerika Filmiakadeemia parima filmi auhinda vastu võttis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles