SMS-laenukontor halastas Nõia-Intsule 50% ulatuses

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud Indrek Leibur on 16 aastat vangis istunud, aga need triibud näol on tal ilu pärast. Poksija Mike Tysonil on samasugused.
«Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud Indrek Leibur on 16 aastat vangis istunud, aga need triibud näol on tal ilu pärast. Poksija Mike Tysonil on samasugused. Foto: AP, APF, REUTERS, PLANET PHOTOS, Mati Hiis / Õhtuleht, Arno Saar / Õhtuleht, Teet Malsroos / Õhtuleht

Indrek Leibur ehk kuulus selgeltnägija Nõia-Ints oli sunnitud SMS-laenu võtma.


3000-kroonise laenuraha eest soetas Ints endale uued tossud ja T-särgi, kirjutab Naisteleht. Paraku kasvas võlg intresside tõttu neljakordseks. Õnneks tegi laenukontor töötule meedialemmikule hinnaalandust.

«Pean 12 000 krooni asemel vaid 6000 krooni tagasi maksma,» ütles Indrek. Maksegraafiku järgi tuleb iga kuu tasuda vaid 550 krooni tossuraha. «Normull! Selle nutsu ikka kuskilt leiab,» rõõmustas Indrek.

Juba pühapäeval on Indrek eetris Kanal 2 pihisaates «Tõehetk». Kuidas tal seal küll läheb ja kas ta saab ehk oma rahakotiseisule tõerääkimise eest toetust?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles