Intsu-Inga: ärge susige kogu aeg!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - - eksvangist selgeltnägija Indrek koos oma tüdruksõber Ingaga Foto: Karli Saul

Indrek Leiburi alias Nõia-Intsu kaunis pruut Inga Kallberg selgitas, miks nad otsustasid osa võtta kurikuulsast «Tõehetke» saatest.


«Nüüd näeb Eesti rahvas, et meil on ka süda ja tunded sees,» teatas Inga. «Kõik peksavad keelt ja räägivad-näevad ainult halba. Inimesed peaksid olema mõistlikumad ja arusaavamad. Tahame oma eluga edasi minna. Pahatahtlikud kommentaarid ja suskimised teevad haiget. Kui Indrekuga välja läheme, siis tuleb ikka mõni naisterahvas juurde õhutama ja provotseerima, et näe, Indrek oli seal ja pettis jne. Nii ässitavad nad tüli ja me ei saa rahus elada.»

Pühapäevaõhtuses saates selgub muuhulgas, mis petmisest ja susimisest Inga rääkis.
Vaata kell 20.05 Kanal 2, kui kaugele Ints tõerääkimisega jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles