Nõia-Ints läks tõesaatesse end Eesti rahvale tõestama

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - Indrek
Kanal 2 selle hooaja hittsaate "Selgeltnägijate tuleproov" finaali salvestus Maakri tänaval 16.11.09 - Indrek Foto: Karli Saul

Pühapäeva õhtul istub Kanal 2 saates «Tõehetk» Hannes Võrno pihitoolis kuulus Nõia-Ints alias Indrek Leibur.


Indrek, miks sa saatesse läksid?

Loodan, et sain Eesti rahvale näidata, kes ja miks ma üldse olen. Olen kindel, et see mul õnnetus. Siiani kõik mõtlevad, et mees on pool aastat vanglast väljas ja kohe suurte kuritegudega jälle kinni. Aga hetkel olen olnud aasta ja kolm kuud väljas ja pole ühtegi asja olnud. Tahan ausat teed käia ja mitte kellelegi jalgu jääda.

Kuidas su tööotsingud edenevad?
Loodan ikka juuksuriäri käima saada. Olen käinud salongides näitamas, mida ma oskan. Ikka arvatakse, et ah mis, vanglajuuksur lõikab kohe nulliga. Aga seal on tegelikult rohkem ilueedisid kui vabaduses.

Olen juuksuritelt kiita saanud. Aga nad ei saa ilma koolipaberiteta tööle võtta. Nad võivad trahvid kaela saada, kui inimene niisama mustalt töötab. Lubati uurida, et kui mingi pooleaastase koolitusega saan paberi kätte, siis võib ka tööle saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles