Loodusmaja pakub koolivaheajal põnevat tegevust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loodusmaja õpetaja Eedi Lelov kutsub kõiki huvilisi linnulaulu hommikule.
Pärnu loodusmaja õpetaja Eedi Lelov kutsub kõiki huvilisi linnulaulu hommikule. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu loodusmaja kutsub lapsi kevadisel koolivaheajal osalema töötubades ja kuulama linnulaulu.


Järgmise nädala esmaspäevast reedeni 11-14 on Pärnu loodusmajas avatud töötoad teemal „Teeme taaskasutatavatest materjalidest uued ja põnevad asjad“.  Pühapäeval on kõik huvilised oodatud linnulaulu hommikule.



Loodusmaja õpetajad õpetavad töötubades lastele kasutuses olnud materjalidest uute esemete, kodusisustuselementide ja meenete valmistamist. Räägitakse paberist ja tema ajaloost, õpitakse tegema paberit, meisterdame esemeid plastpudelitest, kilekottidest, tekstiiliribadest, arutletakse keskkonnasäästliku elustiili üle.



Töötubades tehakse ettevalmistusi munadepühaks ja matkatakse õues, kus otsitakse kevade jälgi ja korjatakse loodusest meisterdamiseks vajalikke materjale. “Lammutame lahti vanad seadmed, aparaadid, sorteerime tekkinud jäätmed ja räägime nende utiliseerimisest,” ütles Pärnu loodusmaja direktori asetäitaja Merle Einola.



Töötubade eesmärk on pakkuda õpilastele sisukat ja õpetlikku ajaveetmise võimalust kevadisel koolivaheajal ning propageerida keskkonnasäästlikku elustiili noorte hulgas.



Töötubadesse kogunemine toimub Pärnu loodusmajas Kooli 11, tegevus toimub esmaspäevast reedeni 11-14. Ühe päeva maksumus on 30 krooni, viie päeva maksumus 100 krooni. Loodusmaja õpilastele on töötubades osalemine poole hinnaga. Info ja eelregistreerimine telefonil 443 5875, 5345 5319 või parnuloodusmaja@gmail.com.



Pühapäeval, 28. märtsil kutsub ornitoloog ja Pärnu loodusmaja õpetaja Eedi Lelov kõiki huvilisi linnulaulu hommikule. Kogunemine on kell 8.30 Alevi II kalmistu peaväravas. Üritus kestab ligikaudu 1,5 tundi ja on huvilistele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles