Grillijad süütavad laupäeval võistlustule

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2009. aasta Järvamaa võistlusel küpsetatud fantaasiavooru võistlustöö.
2009. aasta Järvamaa võistlusel küpsetatud fantaasiavooru võistlustöö. Foto: Eesti Grilliliit

Grillihooaeg algab juba sel laupäeval kevade alguse tähistamisega kevadpealinnas Türil. Võistlused algavad Türi kultuurimaja parklas kell 10 ja vältavad seitse tundi.


Süüa teevad Türi Pritsumehed ja esinevad artistid, sissepääs on tasuta.


Laupäeval süütavad võistlustule 16 võistkonda Järvamaalt, sealhulgas ka kevadpealinna Türi ja Eesti grilliliidu esindus. Võisteldakse searibi küpsetamises ja fantaasiaroa valmistamises.

Suurele lõppvõistlusele Türi rannas ja lauluväljakul 12. juunil pääsevad Järvamaad esindama parima searibi küpsetanud ja fantaasiavooru edukaim võistkond. Juhul kui võistlusvooru võidab külalisvõistkond väljaspoolt Järvamaad, on nemadki oodatud suurele lõppvõistlusele.

Sarjas «Eesti meistrivõistlused grillimises - Grillfest» võistleb 15 maakonnas ning suurel lõppvõistlusel kuni 400 võistkonda ja 4000 grillihuvilist.
Järvamaal on grillimise meistrivõistlused teist korda. Eelmise aasta kevadel Paides peetud jõuproovil olid edukamad Koigi ja Kareda valla võistkond.

Võistluste kokkuvõtted on lugeda Eesti grilliliidu kodulehel: www.grilliliit.ee. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles