Positives esitleb reedel oma uut lugu!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positives
Positives Foto: positivesmusic.com

Reede, 19. märtsil on võimalik Positivesi näha ööklubis Africa, kus külastajatel on esimest korda võimalik kuulda nende uut lugu!  Uus lugu kannab pealkirja "1,2,3,4" ning on tehtud koostöös vene räppari Dzhamiga. Lisaks uuele loole saab kuulda ka Positivesi eelmisi lugusid nagu "Crazy Pam" ja "Sunset", esitusele tulevad ka Positivesi tehtud mixid.

Aprillis-mais väljastab Positives aga uue singli. Olles otsinud Eestist räpparit, kellega koostööd teha ning kes oleks võimeline ka inglise keeles räppima, leidis Positives räppari aga hoopis Venemaalt. Alustati koostööd artistiga, kel nimeks Dzham. Uus lugu on valminud temaga koostöös ning on kandmas nime "1,2,3,4". Ehk siis Positives&Dzham "1,2,3,4".

Antud lugu ilmub kakskeelsena ehk siis nii inglise kui vene keeles. Need, kes tahavad aga esimesena antud lugu kuulda, peavad külastama reedel 19. märtsil klubi Africa, kus Ahto Kalda, Tarmo Sikk ja Vahur Kollom ehk siis Positives teevad eksklusiivse dj-seti. Väikest jupikest uuest loost on aga võimalik kuulata siit ja siit.


Positives on Tartu dj-dest ja produtsentidest koosnev tantsumuusika projekt, mille liikmeteks on Ahto Kalda, Tarmo Sikk ja Vahur Kollom. Projekt sai alguse 2008. aasta septembris, kui alustati koos looga "Sunset", mis ilmus Eestis märtsis 2009.

Loole otsustati vokaali asemel lisada hoopis sämpel. Lugu, mis juulis 2009. aastal ilmus, kandis nime "Crazy Pam". Crazy Pam oli Power Hit Radio tabelites nii Eestis kui Leedus ja Eesti Tantsumuusika Top40 2009, lõpetas kohal number 12.

Crazy Pamile tegid Positives ja VJ Tony ka video, mis ilmus Mixmash UK novembri ja detsembri kogumikel. Käesoleval hetkel mängivad Crazy Pami lisaks Eesti ja Leedu raadiojaamadele ka Kanada veebiraadiod ning video on eetris Kanada muusikatelevisioonis bpm:tv. Youtube´s on lugu kuulatud kokku juba üle 160000 korra, mis on ühe Eesti loo kohta juba hea saavutus.

Lisaks omaloomingule tegi Positives eelmisel aastal ka remikse. Fr David Taxi (Positives Remix) ilmus videona Mixmash UK kogumikul ja USA´s väljastataval Screenplay kogumikul. Samuti tegi Positives remiksi Bth loole "Last Christmas". Legendaarse Whami loo uusversioon ilmus enne jõule videona Mixmash UK ning Rockamericamusic Dvd kogumikel. Lisaks välisartistidele tehti remikse ka kodumaistele tegijatele nagu Ithaka Maria ning DJ Whirl. Hetkel ei ole kumbki nendest lugudest veel ilmunud.

Kes aga reedeni oodata ei jaksa, saab

sneak peak

ida

SIIT

!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles