Raadio Pärnu tervitab kevadet peoga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaa- ja konverentsihotelli Strand nullkorrusel asuvad minigolfi rajad.
Spaa- ja konverentsihotelli Strand nullkorrusel asuvad minigolfi rajad. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Raadio Pärnu kui suvepealinna raadio tervitab laupäeval kell 19.32 algavat kevadet ja peatset sooja aega suure rõõmupeoga "Tere, Pärnu kevad!" mille käigus tähistab oma 30. aastat diskoriametis Elmu Sadulsepp.


Raadio Pärnu peatoimetaja Hele-Kai Valtenberg kinnitas, et raadio on juba aasta jagu pidanud meeleolukaid pidusid ööklubis Str&.

"Seal on toimunud üritusi nii naistele kui meestele, tähistatud sõbrapäeva ja tervitatud suve," loetles Valtenberg. "Sedapuhku tervitame klubis siis kevadet."

Raadio Pärnu kevadpidu algab turniiriga spaa- ja konverentsihotelli Strand nullkorrusel asuvatel minigolfi radadel. Turniiri võitjatele on välja pandud igati väärikad auhinnad.

Kevadpidu jätkub klubis Str&, kus peale kevade saabumise tähistamise juubeldab Raadio Pärnu koos staažika saatejuhi Elmu Sadulsepaga.

Elmu Sadulsepp tähistab oma 30. aastat diskoriametis. Nimelt astus retrokuningas esimest korda diskoripulti 1979. aasta novembris.

"Kuigi 30 aastat täitus juba novembris, leian, et parim aeg seda tähistada on just kevadel, kui rõõm taas inimeste hinge poeb," arvas Sadulsepp.

Retrokuningas lubas kevadpeol tuua pidulisteni värskendava klassikat täis muusikavaliku.

Suurema osa kevadpeo muusikavalikust täidab Raadio Pärnu õhtuprogrammi meeskond koosseisus Rain Tettermann, Ivo Uslov ja Kristjan Kaunissaar, kes toovad pidutsejateni parimad ja värskeimad tantsuhitid.

Raadio Pärnu muusikatoimetaja Rivo Tettermann lubas oma plaadikohvrist valida vaid parimad praeguse aja populaarsemad palad.

Terve pidu toimub otseülekandena ka Raadio Pärnus sagedusel 92,7 Mhz.

Valtenbergi kinnitusel tahab raadio kolida ilmade soojenedes kindlasti taas tänavapilti.

"Eestis ei ole raadiojaamadel tavaks oma stuudioga välja kolida, sest tegemist on tehniliselt keeruka ettevõtmisega," märkis Valtenberg. "Kui eelmise aasta jooksul katsetas Raadio Pärnu tehniliselt välistuudiote võimalikkust, siis tänavu lööme välistuudiod täie hooga käima."

Nii kolib Raadio Pärnu esimest korda värske õhu kätte päikese alla mais, kui raadio tähistab oma kümne aasta juubelit. Valtenbergi sõnade järgi on tulemas ridamisi suveüritusi, kuhu raadiotegijad ootavad linlasi osalema.

Raadio Pärnu programmidirektor Diana Larionova lisas, et välistuudiotes ja otseülekannetes näevad kuulajad, kuidas raadiot tehakse. Samuti on siis raadiol võimalus olla koos kuulajatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles