„Lauluaias“ ootab Pärnumaa mudilasi võistu laulma

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Raeküla Vanakooli keskus korraldab juba kolmandat aastat Pärnumaa eelkooliealiste mudilaste lauluvõistlust „Lauluaias“. Tänavu pakuvad korraldajad uuendusena peale solistide võimalust üksteiselt mõõtu võtta eraldi kategoorias mudilasansamblitel.


„Kahel eelmisel aastal on konkursil osalenud ligemale 150 mudilast kogu Pärnumaalt,“ ütles Raeküla seltsi arendusspetsialist Piia Karro.



Esimese konkursi, „Lauluaias 2008“

grand prix

' vääriliseks hindas žürii Kätlin Kitse Paikuselt, eelmisel aastal sai sama au osaliseks Kätlini õde Mirjam, kes esindas Margrit Kitse laulustuudiot.



Tänavuse lauluvõistluse kahe-, kolme- ja nelja-aastaste vanuserühmade eelvoor toimub Raeküla Vanakooli keskuses 23. aprillil kell 17. Viie-, kuue- ja seitsmeaastaste vanuserühmade ning mudilasansamblite eelvoor algab 24. aprillil kell 10.



Lauluvõistluse „Lauluaias 2010“ lõppkontsert toimub 1. mail kell 12.



Lauluvõistlusele on osalema oodatud kõigi Pärnumaa lasteaedade, huvikoolide, rahvamajade mudilasringide solistid ja ansamblid ning teised huvilised. Registreerimine konkursist osavõtuks lõpeb 17. aprillil.



Täiendavat infot ja registreerimisankeedi leiab Raeküla Vanakooli keskuse kodulehelt

www.raekylavanakool.ee

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles