Ewert & The Two Dragons hakkab kevadel Baltikumi avastama

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons
Ewert and The Two Dragons Foto: Rasmus Jurkatam

Mai alguses sõidab Ewert Sundja, Erki Pärnoja ning Kristjan Kallase trio Ewert & The Two Dragons avastama Baltikumi ning tutvustama oma albumit «The Hills Behind The Hills».


Eelmisel sügisel esikalbumi avaldanud kollektiiv annab kontserte nii Riias, Liepajas kui ka Kaipedas. Veebruari lõpus Lätis oma esimese kontserti andnud Ewert & The Two Dragons võeti meie lõunanaabrite poolt väga soojalt vastu ning kohe tehti pakkumine üles astuda ka juuli keskel Salacgriva mändide vahel toimuval festivalil Positivus. Läti ühe tuntuma raadiopersooni Toms Grevinši sõnul võidab Ewert & The Two Dragons oma meloodilise ning südamliku muusikaga kindlasti ka paljude lätlaste südamed.



Juba järgmisel nädalal, 26. märtsil esineb bänd Tallinn Music Week`i raames toimuval Jazzkaare ja Eesti Jazziliidu poolt korraldataval showcase`il teatris No99.



Trio uus singel "Pastorale", mis kujunes lühikese ajaga nende toetajate lemmikuks, on jõudnud raadiojaamadesse. Lugu saab kuulata ka veidikene allapoole kerides.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles