Teatrikohvikus kuuleb reedel uut muusikat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
QueeNNaive.
QueeNNaive. Foto: Internet

Plaadimärgi Lejal Genes klubiõhtu "Lejal'Nyte" tutvustab reedel, 19. märtsil Rakvere teatri kohvikus värskeid Eesti artiste.


Oma live-kavaga astub lavale Tallinna tüdrukute lo-fi diskobänd QueeNNaive, mis on palju tähelepanu pälvinud oma energeetiliste ja punksuhtumisest pakatavate kontsertidega.



QueeNNaive koosneb kahest koreograafi taustaga artistist (Sandra Z ja Alissa Šnaider), kelle ühisloominguks on 1980. aastate mõjutustega üdini positiivne süntpop.



Esimest korda jõuab oma uue aliase Bert On Beats all Rak­verre esinema HU? ja A-Rühma alustalana tuntust kogunud DJ Critikal ehk Bert Prikenfeld.



Eelmisel aastal loodud uus projekt on tänaseks jõud­nud koostöölepinguteni mitme maailmas tuntud plaadimärgiga.



Elektrosõpradele pakub mõnusat jalakeerutust Mowka ehk Martin Veismann, kes laiemale üldsusele on tuntud MTV-Eesti saatejuhina.



Samuti tutvustab oma uut loomingut Rakvere produtsent Van Small Step, keda toetab DJ Gee. Et õhtu tunduks mõnusam, on teatrikohviku meeleolude visuaalse kaunistamise eest vastutamas Taavi "Miisu" Varm.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles