Võhma kool pidas tantsupäeva

, Võhma gümnaasiumi huvijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kenno Soo

12. märtsil Võhma gümnaasiumis peetud tantsupäeval lõid kaasa kõik klassid esimesest abiturientideni. Ürituse idee sündis eelmisel aastal kooli tervisenõukogu projektist.



Ligemale kuu aega tagasi loosis iga klass endale tantsustiili, mille põhjal tuli tantsupäevaks oma valitud muusika järgi ette valmistada kuni kolmeminutiline kava.

Päeva moto oli rõõm liikumisest ja muusikast. Kooli poolt oli igale klassile väike auhind, kuid et tegemist oli siiski võistlusega, hindas kavasid žürii ja välja anti eripreemiad.

Žürii, kuhu kuulusid Võhma kultuurikeskuse tantsujuhendaja Heli Tammai, gümnaasiumi esindaja Heilika Vahtra ja linnapea Avo Põder, leidis, et algklasside arvestuses oli parim teine klass, kes pälvis kooli eripreemia. Keskastme vanuseklassis sai linnavalitsuse eripreemia kaheksas klass ja aktsiaseltsi Largo eripreemia läks kümnenda klassi tantsule.

Külalisesinejatena astusid üles Võhma kultuurikeskuse naistantsurühm Lilleke ja noortetrupp Gramorous.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles