Kuidas flirtida hästi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flirtimisel on esmatähtis objektile sügavalt silma vaadata.
Flirtimisel on esmatähtis objektile sügavalt silma vaadata. Foto: Panther Media/Scanpix

Hea flirt on kunst, mitte teadus. Algatuseks piisab kolme põhireegli tundmisest: vaata inimesele otsa, naerata ning pööra end kehaga tema poole.


Sellest ja paljustki muust kõneleb James Borgi raamat «Body Language», millest mõningaid tähelepanekuid vahendab meile Telegraph.

Flirtimisel puuduvad kindlad reeglid, kuid kindlasti tasuks meeles pidada eelpool nimetatud kolme soovitust. Kuid mida veel tähele panna?

Kas ta flirdib minuga?

Tavaliselt teeb esimese sammu naine. Mehed on esimese sammu astumisel tihti tõrksavõitu, seda eriti juhul, kui naine ei ole andnud märku, et ta on «kättesaadav». Mehed ei ole ka eriti osavad kehakeele tõlkijad. Seetõttu võivad nad sõbralikkust mõista ka seksuaalse huvina. Samamoodi tuleb naistel jälgida, mis signaale nad välja saadavad - et mehed neist õigesti aru saaksid.

Mida ta püüab öelda?

Naised oskavad peenelt välja saata erinevaid signaale. Et naine flirdib, võib saada aimu tema korduvast põgusast naeratusest, pea langetamisest, randmete paljastamisest, riiete silumisest ja muust tegevusest, mille käigus naine end puudutab või silub.

Näita oma huvi

Inimesed kipuvad partneri otsimisel rohkem silmi pilgutama, eriti naised. Samuti muutuvad pupillid alateadlikult suuremaks. Eks silmad peavadki võimalikult suured olema, et vastassugu neid tähele paneks.

Mehed peaksid oma mehelikkuse rõhutamiseks kehakeelt korrastama - ajama sirgu selja, tõmbama kõhu sisse ja rinna ette. Flirtimisel muutub ka hääletoon loomulikult sügavamaks.

Kas ma flirdin liiga palju?

Liigne pingutus võib anda vastupidise efekti. Keegi ei taha ju jääda ilma saagi jahtimise naudingust.

Naiste liigne innukus muudab mehed kahtlustavaks. Samuti peaksid mehed oma käitumist jälgima, sest kui neile tundub, et nende eesmärgid on silmnähtavad, siis nii see tavaliselt ongi.

Naised peaksid jälgima, et nad liiga pikalt kellegi naljade üle ei naeraks või oma pead kuklasse ei loobiks, nii et kael paljastub.

Samas, nagu väidab James Borg, on potentsiaalseid puupäiseid mehi, kes välja saadetud sõnumeid kohe ei mõista, lõputu hulk. Nii et kui sulle tundub, et väljastatud sõnum ei ole kohale jõudnud, tuleb seda korrata nii kaua kuni see on ilmselge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles