Uus ekstreemsport – alligaatorimaadlus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus ekstreemsport – alligaatorimaadlus
Uus ekstreemsport – alligaatorimaadlus Foto: AP/Scanpix

Ekstreemsuseotsijad, keda on benji-hüpped või mägironimine ära tüüdanud, saavad proovida uut spordiala – alligaatorimaadlust.

Põlisameeriklane James Holt on alligaatorimaadlust harrastanud aastaid ning nüüd tahab seda laiadesse massidesse viia, kirjutab Daily Mail.

Holt korraldas hiljuti võistluse Freestyle Alligator Competition, kus võistlejad pidid basseinis alligaatoriga maadlema vähemalt kümme minutit. Pärast seda tekkis selle spordiala vastu suur huvi.

Holti sõnul ei ole ta kodupaigas Floridas alligaatoritest puudus.

Alligaatoriga maadlemise võistlusi hinnatakse kuues kategoorias: alligaatori agressiivsus, võistleja liikuvus, stiil, väljanägemine, show-tegemise oskus ja vees maadlemise oskus.

«Näiteks Tais ja Austraalias on krokodillidega maadlemine juba pikaajaline traditsioon. Sealsed maadlejad teevad seda väga hästi. Tahaksin, et nad osaleksid ka meie võistlusel,» nentis Holt.

Korraldaja lisas, et inimesed käivad vaatamas näiteks jäähokit, mis on vägivaldne. Kuid ka romurallit, kus võib juhtuda väga raskeid õnnetusi. Alligaatoriga maadlemine olevat nende kõrval üsna süütu lõbu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles