Noorkuu varastati paljaks!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Noorkuu
Ansambel Noorkuu Foto: Noorkuu

Ööl vastu pühapäeva tabas ansamblit Noorkuu karm saatuselöök: autost varastati ära nende esinemisriided.


Bändiliikme Rein Kahro Audi S4 oli pargitud sinna, kuhu tavaliselt - Reinu kodu juurde Tallinnas Tuukri tänaval. Auto salongis olid kaks esinemisülikonda ning esinemiskingad, Reinu sõnul kokku väärtusega kuni 25 000 krooni. Ehkki auto tagaklaasid olid tumendatud, jäid rõivad ja spordikott kingadega siiski pättide vaatevälja.

Ukseklaasid löödi puruks ning rebiti rõivad välja. Alarm küll rakendus, kuid sellest polnud midagi kasu: Reinu aknad jäävad teisele poole maja. Ja mis sellest kasugi oleks olnud, kui oleks kuulnud, tegemist oli sekunditega.

«Midagi muud ei võetud, aga ega mul palju muid asju autos ei olnudki,» ütles Rein. «Politsei (avaldus on tehtud) arvas, et ju pätid lootsid ülikonnataskutest raha leida, aga seal polnud midagi. Siiski on esinemisriided meile piisavalt väärtuslikud ja oleme nõus need teatud tasu eest varastelt tagasi ostma - ei tahaks kohe mitte nendest komplektidest jäädavalt loobuda.»

Politsei ei andnud Reinule just liiga palju lootust, et vargad kätte saadakse. «Võib-olla visati ülikonnad lihtsalt minema, kui leiti, et raha taskutes ei olnud,» ütles politseinik Reinule.

Kes iganes Noorkuu esinemisriiete saatusest midagi teab, andku teada ansambli liikmete Reinu (51 943823) või Martti (55 594294) telefonil või meiliaadressil noorkuu@noorkuu.ee.

Samas näeb Rein selles õnnetuses uusi võimalusi. «Võib-olla oli see väike vihje tulevikuks, et võiksime oma esinemisimago üle vaadata. Kui ülikondi tagasi ei saa, tuleb niikuinii uued hankida,» arutas ta.

Vaata kadunud ülikondi piltidelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles