Saurusehuvilisi hullutanud näitus hakkab Pärnust lahkuma

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauruste näitus kolib Villa Artisest peagi tagasi Eesti loodusmuuseumi hoidlasse.
Sauruste näitus kolib Villa Artisest peagi tagasi Eesti loodusmuuseumi hoidlasse. Foto: Urmas Luik

Pärnus Villa Artises näeb veel kümme päeva dinosauruste näitust, märtsi viimastel päevadel kolivad saurused tagasi Eesti loodusmuuseumi hoidlatesse.



Nii laste kui täiskasvanute seas populaarseks kujunenud näitusel on välja pandud 107 dinosauruse mudelit, peale selle koljud, luud ja arvutifotod neist 200 000 miljonit aastat tagasi elanud hiidsisalikest.



Raul Lunia sauruste mudelid paeluvad oma tõetruudusega ja on valminud saurusekunstniku põhjaliku uurimistöö tulemusena.  Hiigelsuurte koljude ja  kuue meetri pikkuste tiivaluude imetlemise kõrval saab näitusel ülevaate looduse ja loomariigi kujunemisest neil kaugetel aegadel.



Märtsi lõpus lahkub Pärnust ka Vilniuse Riikliku Nukuteatri LELE teatrinukkude näitus.



Villa Artis Pärnus Adamsoni 1 on külastajatele avatud tööpäeviti 10-17. Klassidel ja lasteaedadel palub Viivika Orula Villa Artisest eelnevalt aeg näituste külastamiseks broneerida telefonil 447 1480.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles