Kolm Viljandi neidu jätkavad uuel hooajal kohvritüdrukutena

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alari Kivisaar jätkab tänavu saadet «Võta või jäta» koos Eesti modelliagentuuri kohvritüdrukutega.
Alari Kivisaar jätkab tänavu saadet «Võta või jäta» koos Eesti modelliagentuuri kohvritüdrukutega. Foto: foto TV3

Saate «Võta või jäta» kohvritüdrukute hulgas on ka tänavu Viljandist pärit modellid Mari-Liis Kinnas, Birgit Liivakant ja Triin Viitmaa.



Triin Viitmaa ütleb, et tuli saatesse esimese hooaja poole pealt ja on seega kohvrit hoidnud kaks tervet ja kaks poolikut hooaega.

«Olen olnud kohvritüdruk esimesest saatest alates, pole puudunud üheltki salvestuselt ega tahagi puududa,» rõhutab Mari-Liis Kinnas. Birgit Liivakant lööb kaasa alles teist aastat.

Tüdrukute sõnul on saates seismine paras katsumus, kuid teiste tugi ja positiivne õhkkond hoiab nad erksad.

«Kõige raskem on salvestuse ajal seista. Pealegi on stuudios meeletult palav. Ülemise rea tüdrukutel on kõige raskem, sest seal on eriti vähe õhku. Kuid ma ei ütleks, et see on talumatu,» ütleb Mari-Liis.

Triin lisab, et saate sõbralik meeskond on manitsenud kohvritüdrukuid istuma kohe, kui paha hakkab, et keegi ei minestaks. See mõistagi telepilti ei jõua.

«Kõik oleneb palju ka saatest: huvitava mängu korral lendab aeg kiiresti ja seismine ei valmista probleemi,» ütleb ta.

«Paaril korral on tõesti pilt virvendama hakanud ning olen seetõttu saate katkestanud,» tunnistab Birgit.

Kõrgetel kontsadel käies juhtub sedagi, et modellid järskudel treppidel komistavad.

«Kord kukkus tüdruk ülevalt trepilt põrandale ja vajas pärast veidi plaasterdamist, aga varsti sai kõik korda ning lindistus jätkus. Ka minul tuli esimesel hooajal ette kerget koperdamist,» nendib Triin. Mari-Liis nimetab selle põhjuseks kõrgeid kontsi, kitsaid astmeid, muusika tempot ja vahel ka väsimust.

«Mina pole kukkunud, sest olen ülemises reas äärmine ja pean laval vähe samme tegema,» selgitab ta.

Neiud ütlevad, et toredaimad hetked on siis, kui huvitaval ja lõbusal mängijal läheb hästi. Alati teevad saate põnevamaks ka üllatused - pankuri eripakkumised ostmaks valitud kohvrit. Huvitav on olnud saadet lindistada ameeriklaste ja nende meeskonnaga.

«Mul on tulnud mitu korda valvata miljonit sisaldavat kohvrit. Seni on see pigem halba toonud, sest peavõidu lahkudes kaob osa mängu põnevusest ja mängija entusiasmist,» nendib Triin.

Mari-Liis kõneleb, et tema number 20 on harva valitud mängijakohvriks - enamasti avab ta selle mängu keskel. Ta peab seda õnnekohvriks, sest on tihti avanud mängijale just väikseid summasid.

«Sain kolmel korral anda oma kohvri,» mängijale meenutab Birgit. «Ühel juhul müüs ta selle pankurile poole suurema summa eest ja teisel juhul oli üks põnevamaid mänge, mida ma näinud olen: mängija sai ka väga hea summa.»

Kõik kolm tüdrukut on Eesti modelliagentuuri modellid. See agentuur on teinud TV3-ga koostööd juba esimestest võtetest peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles