Groundhog Day: me ei karda kedagi

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Groundhog day green roomis
Groundhog day green roomis Foto: Jelena Rudi

Loetud minutid enne lavale minekut leidis Groundhog Day mahti lühikommentaarideks Elu24le.


Mehed on absoluutselt võiduks valmis, selgus. Ehkki see on kõige suurejoonelisem show, millel nad on seni osalendu, pole poiste vaimus mingit kahtlust: nad on valmis täispanga, st Oslo pealevälja minema.

Vastandina paljudele konkurentidele, kes oma esitusse taustalauljaid ja -tantsijaid kaasasid, arvasid maaorava-poisid: meie oleme rockbänd ja mingite selliste viguritega end kaunistama ei hakka. Mina olen mina ise ja punnitama millegi nimel ei hakka!

Selle nädala jooksul vähemalt 24 tundi kontserdimajas proovidel viibinud muusikud on loomulikult aimu saanud ka konkurentide kavadest. Nagu nad ise ütlesid, ei karda nad mitte kedagi ja usuvad, et lendavad oma laulu toel Oslosse. Huvitavaks ja tähelepanuväärivaks pidasid maaorava-poisid Iiris Vesikut ja Robin Juhknetali.

Bändiliikmete kostüümid disainisid nende sõnul kaks inimest, Kessu ja Marta ning pood. Marta tähistab siinkohal Marta Vaarikut, kes on bändi manageri tuttav, tänu temale nad oma esinemiskostüümid saidki. Ise käisime idee välja: tahtsime ühtemoodi välja näha, selline natuke soliidsem staff, rääkisid muusikud.

Aga mis saab pärast tänast mõõduvõttu? Homse päeva pühendavad muusikud maailmaparandamisele.

Zeitgeist Movement Day, see on niisugune liikumine, mis tahab teha maailma paremaks. Meie meelest on see tõde, tõdes Groundhog Day mitmel häälel, ja soovitas vastavateemalist filmi vaadata. Homme kavatsevad nad osaleda selle liikumise mõttetalgutel Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles