Elvise tütar maadleb liigsete kilodega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Marie Presley koos abikaasa Michael Jacksoniga 1995. aastal.
Lisa Marie Presley koos abikaasa Michael Jacksoniga 1995. aastal. Foto: AFP / Scanpix

Legendaarse Elvis Presley tütar Lisa Marie on pannud muretsema mitmed eksperdid, kes kardavad, et naise liigne kehakaal võib kaasa tuua infarkti.


42-aastane Lisa Marie Presley on jõudnud samasse ikka, kui oli surres tema isa Elvis. Mitmed kõmulehed on hakanud spekuleerima Lisa Marie kasvanud vööümbermõõdu üle, hoiatades ühtlasi, et naist võib tabada isa traagiline saatus.

Lühemat kasvu, vaid 1.60 pika Lisa Marie kehakaal on tõusnud 75 kiloni, vahendab Aftonbladet. Kaalutõusu kinnitab ka ajakirja National Enquire kaanepilt.

Lähedaste sõnul võib naise kosumisel olla mitmeid põhjusi. 2008. aastal kaksikud sünnitanud Lisa Marie ei ole raseduse ajal kogunenud kilodest vabaneda suutnud, samuti lohutavat ta end sageli toiduga, kui oma kuhtuvale muusikukarjäärile mõtleb. Oma jälje jättis kindlasti ka eksabikaasa Michael Jacksoni surm, mis teda šokina tabas.

Ka Lisa Marie ema Priscilla Presley olevat tütre tervise pärast mures, samuti tema abikaasa. Kuulsa muusiku tütrel on aga enda sõnul kaksikutega nii palju tegemist, et trennis käimiseks aega üle ei jää.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles