A-Rühm versus MacGyver: kes võidaks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A-Rühm vs MacGyver
A-Rühm vs MacGyver Foto: Internet
Elu24 foorumis

tõstatas lugeja Ants põletava küsimuse - kui kultustegelased MacGyver ja A-Rühm tülli peaks pöörama, kes võidaks selle lahingu?

Arutellu kaasati loomulikult ka üliauto KITT ning Chuck Norris.

Kodanik MM analüüsis foorumis teemat eriti põhjalikult:

«Kõik oleneb taustsüsteemist, kus tegevus toimub.
KITT koos Davidiga jääks arvatavasti esimesena mängust välja. Ei aita siin Rideri Ässa kõva rusikas, Firebirdi turboboostid, vaakumtrikid ega skannerid.

Siinkohal tuletaks meelde MacGyveri osa, kus ta kuskil Lõuna-Ameerika diktaatorliku valitseja poomislaval oli ja viimase palvena tahtis lõua karvadest puhtaks ajada. Stagel-l oli veel üks hiiglama tehniline superkopter, millele siis meie kangelane peegli ja päikesekiirgusega andis koodsõnumi lasta valla mürgised gaasipilved.

Seega MacGyver vs arvuti 1:0

Tulles nüüd tagasi meie põhiteema juurde, kas A-Rühm või MacGyver, siis edasine arutlus läheb keerukamaks. A-Rühmas oli neli põhimeest, lisaks paar näitsikut ja püromeister Johnny. Paar osa vist oli jõumees Hogan ka poistel abiks.

MacGyver seevastu tegutses koos fondi ja Pete'iga. Jack Dalton oli ka päris tihti põhikangelase poolt, aga temast oli tavaliselt rohkem kahju kui kasu.

Kui nüüd vaadata seda, kellega kahe erineva teleseriaali kangelased oma toimetustes kokku puutusid, siis peab tunnistama, et MacGyveri vastased olid pahatihti taibukad, suurte ressurssidega, haritud oma ala spetsialistid. A-Rühma vastased olid aga Ameerika väikelinnade rusikakangelased ja maksukogujad, kellel oli kasutada küll palju jässakaid kantpäid, kuid kõverad relvad ja vähe aru.

A-Rühma jooksul said kangelased vist haavata ainult paaril korral? Face restoranis. Murdoc siis, kui astus Hannibalile mõeldud kuuli ette ja kogu tiimi ajas taga kolonel Decker. Ja siis kord ka BA.

MacGyver seevastu sai tina päris palju, astus karuraudadesse ja jäi plahvatuse alla, oli pime ja murtud jalaga.

A-Rühma kasuks räägib muidugi alatise neljase meeskonna olemasolu, kus ka kolme kinnikukkumisel tuli see üks hulluke ja päästis kogu tiimi ära. MacGyver aga suutis ennast vangikongist ka vedruvoodi abil välja päästa. Mehel oli kogemust nii sõjaväeliste
brigaadidega kui hullude retsidivistidega eesotsas mitmenäolise Murdockiga kelle saatus lõppkokkuvõttes jäigi lahtiseks.

Olgem ausad - A-Rühm peaks MacGyveriga vastamisi sattudes leppima allajäämisega.»

Kes nimetatud kangelastest on sinu arvates kõige kõvem? Kelle kutsuksid sina endale hädas appi?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles