Miks Jana Kask kooli pooleli jättis?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jana Kask, superstaar
Jana Kask, superstaar Foto: Indrek Galetin
Septembris Tallina Juhkentali gümnaasiumi 12. klassis õpinguid alustanud Superstaari-Jana alias Jana Kask otsustas enne otsustavat lõpuspurti õpingud pooleli jätta, kirjutab Õhtuleht.

Jana ise antud teemal rääkida ei soovi. Sama tõrges on ka Jana ema. Suud on nõus paotama vaid mõned lauljatari lähedased sõbrad, kelle arvates on lauljatari keskkooli poolelijätmise suurimaks põhjuseks ikka muusika. 

Muutust Jana suhtumises kooli näitas ka Jana hiljutine repliik Õhtulehele antud online-intervjuus: küsimusele, kas ta leiab aega lauljakarjääri kõrvalt ka kooli lõpetamise jaoks vastas ta: «Muusika on esimesel kohal!»

Samas põhjendas aga näitsik oma albumi väljatuleku venimist osaliselt sellega, et suurema osa tema ajast röövib kool. Võta siis kinni, kumb kumba segas. 

Koolid on pooleli mitmetel kuulsustel. Nende seas ninjatüdruk Lenna Kuurmaal, supermodell Carmen Kassil, lauljatar Kerli Kõivul, rokkstaar Tanel Padaril, seltskonnatibi Charlene Rennitil, Superstaari-Anisel. Eksninja basskitarrist Triinu Kivilaanel on pooleli aga suisa põhikool. 

Mida arvad Sina, kas särava kärjääri nimel on noorel staaril mõistlik koolitee pooleli jätta? 

« »

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles