Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Ameeriklasest kokk valmistab rinnapiimast juustu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Ameeriklasest kokk valmistab rinnapiimast juustu
Ameeriklasest kokk valmistab rinnapiimast juustu Foto: AFP/ Scanpix

USAs New Yorgis valmistab restoraniomanikust kokk juustu oma naise rinnapiimast.

Daniel Angereri sõnul tekkis tal rinnapiimajuustu idee sellest, et nende kodune külmik on ta naise Lori rinnapiima täis, kirjutab foxnews.com.

Kokk riputas juustu, mis kannab nime Mother`s Milk Cheese, retsepti üles ka oma blogisse.

Juust koosneb rinnapiimast, lehmapiimast, jogurtist, juustujuuretisest ja meresoolast.  

Koka kinnitusel on rinnapiimajuustul meeldiv maitse, olles lahjem variant lehmapiimal põhinevatest juustudest.

Angereri sõnul on seda juustu maitsenute reageering olnud positiivne. Ka soovitas ta selle juustu kõrvale Rieslingi veini, kuna see sobivat kõige paremini.

Info rinnapiimajuustu kohta jõudis ka New Yorgi tervisekaitseametnike kõrvu. Kokale anti selle mitteametliku juustu klientidele pakkumise suhtes hoiatus.

Angereri restoranis pakutakse looduslikku ja ökoloogiliselt puhast toitu. Koka arvates on ta rinnapiimajuust ökotoidu uus tase.

Koka blogi vaata siit.

Märksõnad

Tagasi üles