Natalie Imbruglia: ma kirjutan palju keskpäraseid laule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natalie Imbruglia
Natalie Imbruglia Foto: AP / Scanpix

Natalie Imbruglia tunnistas, et ta kirjutab palju keskpäraseid lugusid, mis ei jõua ühelegi ametlikule albumile, vahendab digitalspy.co.uk.

Austraalia päritolu lauljatar on teinud pikki esinemispause, et kirjutada uute plaatide jaoks lugusid, tema debüütalbum, «Left Of The Middle», ilmus 1998 aastal, «White Lilies Island» aastal 2001 ning «Counting Down The Days» 2005.aastal.

«Albumite vahepeal ma kirjutan ja kirjutan ja kirjutan, viis päeva nädalas. Jõulude ajal ma puhkan, aga see on ka kõik,» ütles Imbruglia ajalehele Belfast Telegraph.

«Ma arvan, et kirjutan palju keskpäraseid lugusid. Palju sellest heidetakse kõrvale. Albumi tegemise alguses on olemas töös olevate lugude nimekiri ja kui album valmis saab, pole seal väga suurt osa esialgses nimekirjas olnud lauludest,» lisas lauljatar, kellelt ilmub järgmisel nädalal parimate paladega kogumikalbum pealkirjaga «Glorious: The Singles 1997-2007».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles