Merle Palmiste jäi kohtus Lepajõele alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil pulmarüüs Merle Palmiste
Esiplaanil pulmarüüs Merle Palmiste Foto: VAT Teater
Kohus loobus menetlemast Merle Palmiste (39) hagi, mille näitlejatar esitas oma endise kaasa Alex Lepajõe (45) vastu. Tsiviilasja käigus soovis Palmiste Lepajõelt elatise väljamõistmist nende ühise lapse kasuks.

Kroonika andmetel esitas Merle Alexi vastu hagi, kuna leidis, et nende ühine tütar Elizabeth (13) ei saa oma isalt elatisraha. Kas Palmiste polnud sellest teadlik või ei rahuldanud teda laekuv summa, kuid kohus jättis loo menetlusse võtmata, kuna selgus, et Lepajõe on teinud lapse arvele iga nädal püsikorraldusega kindla summa. Viimase tõestas Lepajõe kohtule konto väljavõtetega. Pärast selle selgumist Palmiste kohtule enam ei vastanud ega ilmunud ka istungile - ja lugu lõpetati.

Merle Palmiste esitas Harju Maakohtule vastavasisulise hagi juba 2008. aasta detsembris, kohtuistung toimus aga alles selle aasta jaanuaris. Endised kaasad, kes elavad lahus juba ligi kümme aastat, lugu ise ei kommenteeri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles