Bikiinipiirkonda raseerinud naine põhjustas avarii

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõidu ajal intiimpiirkonda korrastanud naine põhjustas avarii.
Sõidu ajal intiimpiirkonda korrastanud naine põhjustas avarii. Foto: AFP / Scanpix

Sõidu ajal oma bikiinipiirkonda raseerinud naine põhjustas Floridas avarii, andes politseile põhjust veel kord meelde tuletada ohutu sõitmise reegleid.


37-aastane Megan Mariah Barnes põrkas kokku teise sõidukiga pärast seda, kui oli palunud kõrvalistunud eksabikaasal korraks rooli hoida, et oma intiimpiirkonda raseerida, vahendab News.com.au.

Naine oli enda sõnul teel kohtuma uue meessõbraga ning ta tahtis külaskäiguks igati valmis olla.

Avariipaigale saabunud kiirteepatrull Gary Dunick ei olnud kuigi üllatunud, sest hullumeelseid juhte on olnud veelgi. Näiteks meenutas ta, kuidas ta kunagi täpselt samas kohas ühe auto peatas, mille juhi käsivarrest turritas välja kolm-neli süstalt. Korravalvur mõelnud toona, et sellest hullemat vaevalt enam ette tuleb, kuid - nagu näha - ta eksis.

Tegelikult poleks roolis olnud naine üldse tohtinudki autot juhtida, sest päev enne õnnetust oli tal üheksaks kuuks juhiluba ära võetud. Nüüd kaotas naine juhtimisõiguse viieks aastaks, samuti jäi ta ilma oma autost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles