Aprill toob suure võistulaulmise

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jazzkoor HaleBopp Singersiga on  koos laulnud Silvi Vrait, Peeter Volkonski ja Hardi Volmergi.
Jazzkoor HaleBopp Singersiga on koos laulnud Silvi Vrait, Peeter Volkonski ja Hardi Volmergi. Foto: KALEV SAAR/PM/SCANPIX BALTICS

Jürikuu toob Haapsallu suure ühislaulmise: 9. ja 10. aprillil toimub Wiedemanni gümnaasiumi saalis XI Eesti kammerkooride festival.


Konkurss päädib 10. aprillil kell 17 algava grand prix' vooruga, kuhu lubatakse võistu laulma kuus parimat festivalil osalevast 34 kollektiivist.

Amatöörkooride kollektiivi ükski liige ei tohi töötada palgalise lauljana, headuse hindamine on riikliku koori Latvija peadirigendi Màris Sirmaise juhitava pädeva žürii kätes, eestlastest kuuluvad žüriisse Venno Laul, Olav Ehala, Risto Joost.

Kahe aasta eest Põltsamaal korraldatud X Eesti kammerkooride festivalil pärjati parimateks Tartu ülikooli kammerkoor, Tallinna kammerkoor, segakoor Noorus ja HaleBopp Singers. Neist neljast kolm on kohal selgi korral.

Lähemalt on kammerkooride festivalist lugeda Eesti kammerkooride liidu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles