R2 reporter Maris Uusna: Krieger on armas inimene

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erich Krieger
Erich Krieger Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eelmisel nädalal imestasime, miks laulu-ja naljamees Erich Krieger rahvale eriti peale ei lähe.

 
 
 
Nimelt selgus Raadio 2 hommikuprogrammi «Silmad lahti» kuulates kurb tõsiasi - rahvale ei meeldigi meie tuntud nalja-ja laulumees Erich Krieger.

Kuulajad pidid valima kahe toreda eestikeelse suvelaulu vahel. Nendest ühe, «Suvi on armastus», esitajaks oli Erich Krieger. Rahvale laul meeldis, kuid kuna esitaja oli Krieger, siis kuulajad keeldusid selle poolt hääletamast.

«Laul on lahe, aga kuna Krieger on nõme, siis seda ma ei vali,» oli enamiku hääletajate sapine kommentaar.

Üks R2 hommikuprogrammi tegijatest, Maris Uusna, on rahva õela suhtumise peale tõsiselt nördinud.

«No ega ma ei pea ennast mingiks arvamusliidriks, kuid mulle ei meeldi üldse, kui kellestki halvasti kirjutatakse. Mul hakkas süda Kriegeri pärast nii valutama! Ma ei pea ennast tema austajaks, kuid julgen siiski mainida, et ta on armas inimene!»

«Raadio 2 valib hommikuprogrammis Suvelaulu, mitte INIMEST. Laul ei saa meeldida põhjusel, et inimene ei sümpatiseeri. Sama napakaks võrdluseks:mulle ei meeldi Charilze Theron, sest ta tappis filmis «Monster» inimesi. Unustamata, et see oli tegelaskuju, keda ta mängis,» selgitas Maris.

Ja lõpetuseks lisas reporter: «Nii palju kui on inimesi, on arvamusi, kuid MINA pole never öelnud, et see mees on NÕME.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles