Scherzinger: Pussycat Dolls oli nagu perekond

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pussycat Dolls.
Pussycat Dolls. Foto: Michael Sohn/AP
Lauljanna Nicole Scherzinger rääkis, et tema bänd Pussycat Dolls hoidis varem perekonna kombel ühte.

Nüüd on asjad aga muutunud – lauljad Kimberly Wyatt ja Ashley Roberts lahkusid bändist, et muudele projektidele pühenduda, kirjutab Digitalspy.

Ometi ütles Scherzinger, et pole nende peale pahane ning soovib endistele bändikaaslastele vaid parimat.

«Minu jaoks on Pussycat Dolls alati nagu perekond olnud,» rääkis naine. «Olime kuus aastat vaheaegadeta 24/7 koos. Ja ma tean, et paljud neist on keskendunud oma sooloprojektidele ja tulevikuprojektidele ning ma soovin neile seejuures vaid parimat,» rääkis Scherzinger.

«Usun, et nad on väga ilusad ja andekad tüdrukud. Ja ma usun neisse ning tahan vaid, et nad oleksid õnnelikud. Edu tähendab erinevate inimeste jaoks erinevaid asju nii et soovin neile just seda, mis neid õnnelikuks teeks,» lisas lauljatar.

Scherzingeri sõnul oli juba ette teada, et mingil hetkel peab Pussycat Dolls muutuma.

«Mis tüdrukutebändidesse puutub, siis minu arvates andsime me päris pika aja jooksul oma parima,» rääkis lauljanna. «Meil oli suurepärane olla, aga inimesed kasvavad ja muutuvad ning vahel asjad ei sobi enam neile.»

«Me kõik oleme kunstnikud, lihtsalt mine ja ole loominguline. Ma armastan Pussycat Dollsi. See on minu jaoks õnnistus olnud. Ma ei võta seda enesestmõistetavana ja ma ei jõua ära oodata, et saaksin veel muusikat teha,» lõpetas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles