Cream annab taasühinemiskontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Bruce, Ginger Baker ja Eric Clapton ansamblist Cream.
Jack Bruce, Ginger Baker ja Eric Clapton ansamblist Cream. Foto: WENN

Legendaarne rockitrio Cream kavatseb taasühineda, et avaldada austust bändi trummarile, Ginger Bakerile.

1968. aastal laiali läinud ansambel taasühines 1993. aastal üheks kontserdiks ning andis 2005. aastal mitmeid kontserte New Yorgis, teatab WENN.

Selle aasta oktoobrikuus avaldavad mehed Londoni Royal Festival Hallis trummitaldrikutootja Zildijan poolt korraldatud üritusel Bakerile suurepärase trummarikarjääri eest austust. 

«Ma tean, et on päris tõenäoline, et me seal üles astume, aga ma ei tahaks seda üle tähtsustada või teha sellest midagi sellist, mida see tegelikult ei ole,» ütles ansambli basskitarrist Jack Bruce, kelle sõnul võib bändi ees oodata veel taasühinemiskontserte.

«Ma arvan, et on võimalik, et me anname veel kontserte. Mulle see meeldiks, ma tahaksin seda uuesti proovida. Aga see on üsna keeruline, sest me oleme üksteisest eemal – Ginger elab Lõuna-Aafrikas ja Eric on megastaar ning meil on raske omavahel pidevalt suhelda. Aga niipea, kui see õnnestub, on see vaimustav.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles