Alice Cooperi naine keelas tal iluoperatsioonile minemise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alice Cooper
Alice Cooper Foto: WENN

Abikaasa keelas rokkar Alice Cooperil iluoperatsioonile mineku, kuna naise arvates on Cooperi keha ajaloolise väärtusega.

60-aastane veteranmuusik kaalus võimalust oma nina ilukirurgi abiga kohendada, kuid tema abikaasa, kellega mees on viimased 32 aastat abielus olnud, keelas tal selle kategooriliselt, teatab WENN.

Cooper, kelle õige nimi on Vincent Furnier, tunnistas hiljutises intervjuus, et pärast seda intsidenti pole tal kordagi tekkinud soovi kirurginoa alla minna, kuna tegelikult kardab ta väga nõelu.

«Ma ei lähe kunagi noa alla. Mul on nõelafoobia, nii, et plastiline kirurgia pole minu jaoks. Ma ei ürita välja näha nagu Brad Pitt. Alice Cooper peab välja nägema nagu Alice Cooper,» ütles rokkar.

«Ma ähvardasin ükskord oma nina kirurgi abiga ilusaks teha ja mu naine hakkas karjuma: «Sa ei tohi seda mitte kunagi teha. See nina on osa ajaloost!».»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles