Vaata siit: selgeltnägija Ilona tiris peeglist välja surnud inimese hinge

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre
Ilona Kaldre Foto: TV3

TV3 müstikasarjas «Appi tuleb selgeltnägija» rullus lahti uskumatu lugu, mis oli seotud aastaid tagasi kaduma läinud mehega.

1989. aastal kadus Türi lähedal Säreveres jäljetult kohalik mees Lembit ning teadmatus viis enneaegselt hauda ka tema naise. Pärast isa kadumist ja ema surma käivitusid tütarde isakodus aga kummalised sündmused, mis kestavad tänapäevani.

Selgeltnägijad Ilona Kaldre ja Aljona Orlova tuvastasid, et Lembit hukkus õnnetusjuhtumi tagajärjel ning see teadmine tõi tema tütardele Annelile ja Helinale hingerahu.

Sensitiivid uurisid seejärel lähemalt maja, kus nad tuvastasid õõvastavaid kõrvalekaldeid. Aljona näitas täpselt kätte, kus elas üks vana naine. Tegemist oli maja kunagise omanikuga, kes olevat olnud õel inimene.

Ilona leidis toast hirmutava anomaalia - peegli, kuhu sisse oli läinud surnud inimese hing. Peegel kuulus Helina vanaemale, mistõttu ei soovinud ta sellest loobuda. Ilona viis kaamerate eest varjatult läbi puhastava rituaali ja tiris surnud inimese hinge peegli seest välja.

Selgus ka, et Helina ja tema isa suhet pingestas valus saladus, millest ta polnud seni kellelegi rääkinud. Helina vestles sel teemal Ilonaga nelja silma all. Helina skepsis selgeltnägijate suhtes kadus pärast Ilonaga kohtumist.

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles