Anne & Stiil annab orgasminõu: mängi laste ja loomadega

Elu24 suhtetoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängupart
Mängupart Foto: duckshop.de

Täidlase (ei sobi ju naisteajakirja kohta öelda «paks»!) naisteajakirja Anne & Stiil seksinurk annab orgasmipuudes vaevlevatele paaridele seksinõu.


Rubriigis «Paremaid orgasme saavutad nii» leheküljel 123 seisab esikohal järgnev nõuanne. «Harjuta viibimist käesolevas hetkes: vali tööleminekuks teine tee, osta teist sorti juustu, võta kell käe pealt ära, mängi laste ja loomadega.»

Elu24 suhtetoimetus hoiatab: palun ärge võtke kõike kriitpaberile trükitut surmtõsiselt. Mõnele võib tõesti sobida seksimine uuel ja huvitaval tööteel, ka ei välista me teistsuguse aroomi ja maitsega juustu erutavat mõju vastava fetišiga paaridele. Kellaga võid oma partnerit kirehetkel lihtsalt vigastada.

Lapsed ja loomad tuleks seksimängudest kindlasti välja jätta! Seks on siiski kahe täiskasvanud inimese vastastikusel nõusolekul põhinev tegevus. Kõik muu lõhnab juba kriminaalkoodeksi järele, eriti see laste osa, nagu me viimase aja kohtupraktikast kahetsusega näeme. Mitte mingil juhul ei tohi oma mõnu seadustest ülemaks pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles