Klubi Taboo avab uue venepärase üritustesarja juba sellel reedel peoga «Onegin»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Taboo avab uue venepärase üritustesarja juba sellel reedel peoga «Onegin»
Klubi Taboo avab uue venepärase üritustesarja juba sellel reedel peoga «Onegin» Foto: promo

 Ehtne vene dändi ootab peole juba reedel 11.oktoobril kui toimub uhiuue vene ürituse, Onegini, avapidu.

Klubi Taboo on privaatse õhkonnaga, tabudest ja fotograafidest vaba koht, mis asub Klubis Teater ja võimaldab pidutseda meeletult ja segamatult kuni kella 7ni hommikul või isegi kauem!
 
Nagu Vene Tsaarile kohane tuleb pidu rikkalik, kus lauad on tsaariliku küllusega kaetud kangema kraami ja maitsvate suupistetega.

Taboo läbib imelise muudatuse, kattes lauad laudlinadega ja uhke samovariga nagu põlisele vene peole kohane.

Silmailu eest hoolitsevad Taboo saladuslikud diivad kes on riietatud uhketesse venepärastesse riietustesse ning püüavad pilke nii baarilaudadel kui saalis.
 
Öö kestab varahommikuni koos DJ Petersoniga, kes  toob vene muusika laekast välja parimad ja tuntuimad hitid.
 
Taboo venepärane avapidu on vaid valitud seltskonnale, kuid soovijatel on võimalus 50€ eest samuti suursugust ehtsat vene dändi pidu nautida.

Lisaks on piiratud koguses uhkeid laudu mis võimaldavad nautida Onegini pidu eriti külluslikult, sest laual on ootamas rohkelt kanget märjukest koos tsaarile vääriliste suupistetega.

Elu24 loosib ühe VIP-pileti kahele.

Kui soovid osaleda meie loosis, siis kirjuta palun kommentaariumisse, miks peaksid olema just Sina see, kes pääseb Onegini ägedale peole.

Sama vastus saada koos oma kontaktidega ka meie meilile toimetus@elu24.ee, märksõnaks ONEGIN. Õnneliku, kes pääseb oma kaaslasega toredale peole, loosime välja neljapäeval.

Kutse sisaldab eelisjärjekorda ja tagab sissepääsu Klubisse Teater ja Klubisse Taboo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles