Suur Vend: Anu ja Aleksi riid jätkus endise hooga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval tähistati Suure Venna majas Niko sünnipäeva mitte just kõige rõõmsamates meeleoludes. Eelmisel ööl toimus majas riid Anu ja Aleksi vahel ning ka teistel majaelanikel oli probleeme, eriti Esko ja Johanna vahel.

Hilisõhtul, kui sünnipäevapidu jätkus siseruumides, algas sõnavahetus Aleksi ja Jori vahel. Noormees jätkas seda hiljem Anuga, kuna ta ei saanud hommikul asju sirgeks rääkida. Aleks tundis, et Saagim rikkus tema eilse päeva.

Anu seletas noormehele, et ta tahtis rahus probleemi lahendada, kuid ei olnud veel selleks valmis. Tunded olid sel hetkel veel kõigil üleval ning Saagim ei tahtnud teemat kuumemaks ajada.

Kuid noormees ei andnud alla ning jätkas Anu süüdistamist ning proovis takistada naisel rääkimist. Lõpuks nähvas Saagim Aleksile: «Mis kuningas sa oled?»

«Ma ei ole mingi kuningas, sina oled maja kuninganna!» tõstis Aleks Anu vastu häält.

Noormehe arvates käitub Anu teiste suhtes alavääristavalt. Ka Sara toetas teda.

Anu proovis veelkord selgitada, miks ta on olnud kogu päeva vaikne. Esko toetas teda ning selgitas Aleksi ülereageerimist. Esko meelest oli Aleksi käitumine lapsik ning Anu kahetses oma tegu.

Anu lisaks lõpuks, et ta loodab pühapäeval majast pääsemist.

«Ma olen paha inimene ning ei sobi soomlaste hulka. Mulle ei jää ühtegi sõpra siit majast ning minu elu jätkub mujal. Teil ei ole vaja vaadata minu alavääristamist ja rindade paljastamist,» Saagim lausus.

Mõlemad avaldasid lootust, et nad ei pea majast väljaspool olles teineteist rohkem nägema. Lisaks tunnistas ka Esko, et tahab vabatahtlikult majast lahkuda.

Kes ja millal läheb majast? Kas tõesti Anu soov täitub? Täna toimub väljahääletus otsesaates ning Elu24 hoiab sind teemaga kursis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles