«Stereos» saavad sõna Siiri Sõnajalg, Igor Mang, Ülle Lichtfeldt ja Sven Grünberg

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stereo saatejuhid Elo Mõttus-Leppik ja Ingrid Peek
Stereo saatejuhid Elo Mõttus-Leppik ja Ingrid Peek Foto: Kanal 2

Täna kell 20:05 on Kanal 2s Elo Mõttus-Leppiku ja Ingrid Peeki juhitud hoogne vestlussaade «Stereo». Tänasteks külalisteks on tähetark Igor Mang, hiljuti skandaali sattunud kristlike vaadetega Siiri Sõnajalg, helilooja Sven Grünberg ja näitleja Ülle Lichtfeldt. Juttu tuleb nii maistest kui taevastest teemadest.

Elo Mõttus-Leppik ja Ingrid Peek kutsuvad laupäeviti «Stereo» stuudiosse külalisi, kes on ühtaegu nii põnevad isiksused kui ka toovad endaga kaasa aktuaalseid ja paeluvaid teemasid.

Kas eestlane on nõiarahvas? Mida arvab Igor Mang Eesti tulevikust? Kuidas saab usk Jumalasse eestlasi paremale teele aidata? Milline on Ülle Lichtfeldi kogemus erinevate posijatega, nõidadega ja teispoolsusega? Millised on helilooja ja Eesti Budismi Instituudi direktori Sven Grünbergi mõtted seoses uskumuste, ravitsejate, ennustajate jms.?

Ingrid ja Elo on pihtide vahele võtnud ka muusikutest vennad Toomas ja Tarmo Urbi, kes ka sel korral sõna sekka ütlevad. Igas saates näeme ka jätkuvat miniseriaali kahest sõbrannast, mille osades näitlejad Mari-Liis Lill, Ülle Lichtfeldt ja Jan Uuspõld.

Põnevad külalised, ootamatud teemad ja kirgikütvad mõttevahetused – «Stereo» on Kanal 2 eetris laupäeviti kell 20:05, kohe pärast saadet «Reisile meiega», kus näitleja Priit Loog viib meid Berliini avastama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles