Saarele tuleb „Spioon Venemaalt”

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval, 8. märtsil kell 19 etendub Kuressaare kultuurikeskuses Komöödiateatri „Spioon Venemaalt”. Pildil aelevad Tarvo Krall ja Veiko Täär tüki proovis.
Esmaspäeval, 8. märtsil kell 19 etendub Kuressaare kultuurikeskuses Komöödiateatri „Spioon Venemaalt”. Pildil aelevad Tarvo Krall ja Veiko Täär tüki proovis. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Esmaspäeval, 8. märtsil kell 19 mängib Komöödiateater Kuressaare kultuurikeskuses Capmani ja Petwee' lustetendust „Spioon Venemaalt".


Peeter Volkonski lavastatud tükk esietendus läinud suvel ja sellega tähistati populaarse näitleja Ines Aru ümmargust sünnipäeva. Juubilari kõrval teevad lavastuses kaasa Marika Korolev, Merle Palmiste, Agnes Aaliste, Peeter Volkonski, Tarvo Krall ja Veikko Täär.

Kuivõrd meie hiljutine oma spiooniskandaal solvas iga tõsieestlast, aitas lahe inglise komöödia pahameelt kergemini seedida ning vaadata toimunule läbi huumoriprisma. Eriti kui reeta, et kõnealuses tükis pannakse pihta hoopis meie idanaabri saladusi.

Kuna „Spioon Venemaalt", mille peategelaseks on Lääne spioon Hans, kes on nagu kameeleon ja keegi ei tea, kas ta on mees või naine, läks vabaõhulavastusena menukalt, otsustas Komöödiateater jätkata tulise raua tagumist ...
Sedakorda siis saalides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles