TV3 näitab, kuidas tehti Pärnu kaupluses strippi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamajakas.
Kaubamajakas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedel jõuab TV3 ekraanile kodumaine humoorikas telesari "Mis toimub?", milles saate kangelased astuvad avalikes kohtades üles omapärastes aktsioonides.


TV3 avalike suhete juhi Anneli Adermanni teatel näeb esimeses saates sel reedel algusega kell 21 Kivi-Vigala inimeste striptiisi Pärnus Kaubamajaka keskuses, profijalgpalli poelettide vahel ja šokeerivat

show

'd kiirtoidurestoranis.

"Kivi-Vigala inimesed sõitsid Pärnusse, läksid Kaubamajakasse, panid seal muusika mängima ja hakkasid end riidest lahti koorima," iseloomustas Adermann. "Vaatepilt on üsna lõbus."

Saate produtsendi Ken Saani kinnitusel hindab kõiki etteasteid ultravärvikas ja väga professionaalne žürii koosseisus Märt Sults, Anne Eenpalu, Hardi Volmer, Meru ja Juku-Kalle Raid.

Hinnatakse nii etteaste humoorikust ja põnevust kui inimeste reaktsioone.

"Asjatundjate seltskond on otsekohene, kuid õiglane," kirjeldas Saan. "Punktide andmisele eelneb tavaliselt tuline vaidlus ja pinged on laes, mistõttu oleme igaks juhuks palganud turvameeskonna."

Saani sõnul on saate idee taga maailmas väga populaarne Flash Mobe ehk tegevus, mida teatud hulk inimesi eelneva kokkuleppe põhjal avalikus ruumis tegema hakkab ja sellega asjasse mitte pühendatud kaaskodanikes hämmeldust tekitab.

Aktsioone on seni korraldatud üle Eesti ja neis on osalenud kooliõpilased, koorilauljad, jalgpallurid, ratsutajad, puhkpillimängijad, pedagoogid jpt nii Haapsalust, Pärnust, Saaremaalt, Tartust, Kivi-Vigalast, Valgast kui mujalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles