Seks surub Aunaste saate eetriaja hilisemaks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksiteemaline saade «Mida teie arvate?»
Seksiteemaline saade «Mida teie arvate?» Foto: ETV

Sel reedel on saade «Mida teie arvate?» eetris tavalisest hilisemal ajal.


Hilisõhtune saade võtab arutluse alla seksuaalsuse teema, kogudes kokku julged ja bravuurikad eksperdid ning näidates erootilist tantsu otse stuudios. Tänapäeval, mil kõiki ja kõike tituleeritakse üha sagedamini seksikaks, jääb mulje, et kõik on lubatud ja tabusid meil ei ole - kuid kuidas on lood tegelikult? Kui hästi me tunnetame oma seksuaalsust ja kui vabad me oleme kõnelema oma seksuaalsetest vajadustest? Kas uus põlvkond peaks ise enda jaoks selle avastama või saab üht-teist ka oma kogemusi jagades edasi anda?



Ekspertide rida on kirju. Üks on Casanova, teine Don Juan, kolmas aga seksiv munk - nii võttis saate meessoost külaliste olemuse kokku Maaja Kallast. Sõna saavad kõikenäinud koduperenaine Kristiina «Bellanova» Raudsepp, legendaarne naistevõluja Alex Lepajõe, eurootiliste tantsijate agentuuri Eurostrip rahvusvaheliste suhete spetsialist Indrek Mandre, krišnaiidist muusik ja joogaõpetaja Arne Lauri ja elukogemusega etiketiõppejõud Maaja Kallast.



Üles astuvad eurootiliste tantsijate ja hostesside agentuuri Eurostrip tantsijad.



Lühifilmides näitlevad Ene Järvis, Mikk Jürjens, Marta Laan, Egon Nuter, Eero Spriit, Liina Tennosaar, statistid Jaana Hinno ja Jass Seljamaa.



Saatejuht on ikka unustamatu Maire Aunaste.



«Mida teie arvate?» Twitteris:

http://twitter.com/midateiearvate
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles