Unistuste Dimi on internetis nähtamatu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Unistuste printsessid ja nende prints
Unistuste printsessid ja nende prints Foto: Jelena Rudi

Saate «Unistuste printsess» ihaldusväärne poissmees Dimitri Janssens on suutnud oma elu elada nii, et internetti pole temast jäänud vähimatki jälge.


Dimi on globaalse haardega edukas ärimees, kellel on ärid Belgias, Hispaanias ning Hong Kongis. Tema tegevusalade hulka kuulub luksuskaatrite ja -autode rent, hiinlastele äride asutamine ning mullivannide tootmine. Kuidas on sellise ampluaaga ärimees suutnud internetis nähtamatuks jääda?

Lihtne otsing paljastab vaid kaks sellenimelist meest, mõlemad Belgiast: noore autoinseneri ja kickboxeri. Kumbki pole ei näo ega olemise poolest see Dimi, kelle pärast 200 Eesti tüdrukut saatesse ründasid.

Dimi on võitluskunstidega rinda paistnud küll. «Tegelesin seitse aastat kickboxi, judo ja taekwondoga,» rääkis Dimi Elu24le. «Enam ma võistlustel ei osale, hoian vaid end vormis.»

Mis seisab siis Dimi nähtamatuse taga?

«Küllap ta pole end lihtsalt suhtlusportaalides afišeerinud,» arvab saate toimetaja Eve Kallaste. Üks Dimi firmasid on Kallaste andmetel auto- ja kaatrirendiga tegelevBelgia firma All Rental. Tõepoolest, see asutus pakub rendiks edevama otsa Porschesid, Mercedeseid, Audisid ja isegi Lamborghinisid ja Bentleysid. Igati väärikas valik ja esinduslik kodulehekülg on sel firmal.

Hoolikamalt otsides leiab leheküljelt www.spain-holiday.com ka korteri rendikuulutuse, mille kontaktisikuks on märgitud kes muu kui Dimitri Janssens. Nii et vandenõuteoreetikud võivad sedapuhku oma suu kinni panna: Dimi paistab tõesti olemas olevat. Muide, samasuguseid jutte levitati ka mulluse saate printsi Roberto kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles