Pärnu Keskuse aastapäeval laulab Maarja

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Liis Ilus.
Maarja-Liis Ilus. Foto: Sille Annuk / Postimees

Ostukeskus Pärnu Keskus tähistab oma esimest aastapäeva, mispuhul pakub keskus klientidele võimalust sünnipäevakupongidega sooritada soodsaid oste ja osaleda loosikampaanias.


Keskuse turundusjuhi Kristi Raidla teatel peab keskus järgmisel laupäeval, 13. märtsil kella 12st õhtuni aastapäevapidu.

Üritusel näeb keskuse moe-show'd "Kevad 2010", esineb Maarja, pakutakse sünnipäevatorti ja lastega trallitab Leiutajateküla Lotte. Mängitakse põnevaid mänge. Ka 14. märtsil ootab keskuses lapsi Lotte, kes loeb muiansjutte ja korraldab joonistusvõistluse.

Sünnipäevakuu loosikampaania vältab 3.-13. märtsini. Osalemiseks tuleb keskuse kauplustest sooritada vähemalt 200kroonine ost. Loterii peaauhind on 1500kroonine Pärnu Keskuse kinkekaart, mis loositakse välja 13. märtsil. Peale selle lähevad loosi väiksemad kinkekaardid.

Täpsemat info aastapäeva ürituste kohta leiab keskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles