Club Hollywood kummardab laupäeval Nirvanat

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Club Hollywood kummardab laupäeval Nirvanat
Club Hollywood kummardab laupäeval Nirvanat Foto: Club Hollywood
Meil on hea uudis kõigile rockifännidele! Eesti vingeim rockipidu Uuno Rock da Party pühendab sel laupäeval Club Hollywoodis möllu Nirvanale.

Kõik, kes tahavad pidutseda tõelise rockmuusika järgi on oodatud sel laupäeval Club Hollywoodi. DJ Erki Ohmann laseb kõlaritest lisaks Nirvanale nii rajumaid kui leebemaid rockilugusid näiteks U2-lt, Rammsteinilt, Metallicalt, Lenny Kravitzilt, Pink`ilt, Kornilt, Limp Bizkiltilt, Kid Rockilt ja teistelt. Sellel peol saavad kokku nii kurjemad rockimehed kui seksikamad rockitshikid, sest sellist muusikat juba naljalt muudes klubides ei kuule.



Rockipeo põhitegijateks on DJ-d Ahto Kruusmann ja Erki Ohmann ning vaieldamatult Eesti kõige seksikamad rockitüdrukud Egoiste tantsutrupist.



Sel laupäeval astuvad teiste seas lavale näiteks Helen Randmäe ja Eva Ottas. Läbi aegade on tantsinud Rock da Party ehk RDP laval- õed Ojasaared ­ Mari ja Kristi, Heti Tulve, Jana Boberg (Gruft), Alisa Tsitseronova, ja paljud teised.



Uuno Rock da Party on rokkimise sariüritus, mis ringleb mööda Eestit juba kuus ja pool aastat. Sellel peol vett ei jooda ja kokku ei hoita J Rock da Party lavalt on läbi käinud pea kõik Eesti vägevamad rockbändid ­ Tanel Padar & The Sun, HND, Terminaator, Revolver, Winny Puhh, Kristjan Kasearu & Paradise Crew, Brides & Bloom etc. ­ esitletud on plaate, videosid, singleid ja möllatud niisama. Pidusid on pühendatud bändidele nagu Rammstein, Aerosmitn, U2, Guns´n Roses, Marilyn Mason, Linkin Park, Queen etc. Limp Bizkiti kontserdi aftekal pidutsesid ka bändimehed ise.



Peole on võimalik võita ka tasuta pileteid ­ selleks tuleb Facebook`is ühineda Uuno Rock da Party communityga. Nii lihtne see ongi!

Uksed avatakse sel laupäeval 6. Märtsil kell 23.00 ja esimesel tunnil kuni südaööni saab sisse poole hinnaga.

Vaata klippi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles