Galerii: Sean Kingston küttis Pärnus naised kuumaks

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Kingstoni kontsert Pärnus 25.07.2008
Foto: Rene Pringi
Sean Kingstoni kontsert Pärnus 25.07.2008 Foto: Rene Pringi Foto: AFP / Scanpix
Reedel Pärnu Vallikäärus esinenud Sean Kingston jäi Eesti publikuga äärmiselt rahule.

Sean oli eriti liigutatud soojast vastuvõtust ja meeletust tüdrukute kiljumisest lava ees.

Sean ise arvas, et sooja vastuvõtu põhjuseks, võis olla see, et enamasti esineb ta ööklubides täisealistele, aga Vallikäärus võisid tema kontserti kuulama tulla ka noored. Teismelised fännid on tema meelest palju tänulikumad ja kaasaelavamad kui täiskasvanud fännid.
 
Sean veetis terve reedese päeva Pärnus ringi käies ning jõudis isegi randa ilusaid tüdrukuid vaatama. Seanile meeldis rannas saadud tähelepanu, kuid nagu ta ise tagasihoidlikult arvas, siis pöörati pigem tähelepanu sellele, et järsku saabus randa naisi lantima kamp mustanahalisi kutte, mitte laulja, kes tuli lihtsalt ilusat ilma nautima.

Veel kiitis Kingston siin pakutud toitu, eriti meeldisid talle Pärnus asuva itaalia restorani Si-Si neljajuustu pitsad ja Statoili hotdogid. Ka kontserdikorraldaja JFK jäi kontserdiga rahule ja lubas kindlasti ka tulevikus muusikuid meie suvepealinna esinema tuua.

Kiika ka pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles