Vändras kogunevad kõvemad plaadikeerutajad

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"DJ Fest 09" Beach Clubis.
"DJ Fest 09" Beach Clubis. Foto: Janek Põldots

Tuleval reedel, 12. märtsil selgub Vändra kultuurimajas neljandat korda parim noor-DJ, osalema oodatakse 14.-24. aastaseid plaadikeerutajaid.


Ürituse korraldaja Martin Sempelson Vändra gümnaasiumist nentis, et kuigi proovitakse läbi viia üle-eestiline võistlus, piirdub osavõtt ilmselt siiski lähiümbruse DJ-ga.

"Enamik osalejaid on Vändrast, Kehtnast ja Paidest," ütles Sempelson. "Võistlejaid hindab viieliikmeline žürii, kes jälgib peamiselt DJ professionaalsust, ehk kuidas DJ suhtleb rahvaga ja millised on tema lugude ülemikud. Lisaks valitakse publiku lemmik."

Sempelson märkis, et DJ-amet on noorte seas üsna populaarne ka väljaspool suuri linnu. "Tean, et huvi oleks isegi suurem aga paljudel ei ole kuskil harjutada, sest playerid maksavad ligi 20 tuhat krooni," seletas noormees.
"Vändra noortekeskuses on playerid õnneks olemas, seega saavad kohalikud seal harjutada."

Lisaks toimub kõigi peoliste vahel kuum tantsuvõistlus ja tantsijatelegi on välja pandud väärt auhindu. Pidu aitavad ergutada tantsutüdrukud. Erikülalistena on laval Tre.ee DJ-d S!!m Pohlak ja Whitebwoy.

Pidu toimub Vändra kultuurimajas 12. märtsil kell 18-22.45 ja on vanusepiiranguta. Ürituse afterparty on algusega kell 23 Jaani trahteris ja sinna pääseb 16. eluaastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles