Skandaalne Kadi Viljak toimetab uut «üdini positiivset» ajakirja

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja tasuta avanumber
Ajakirja tasuta avanumber Foto: Facecontrol

Märtsis ilmub meelelahutusajakirja Facecontrol (näokontroll ingl. k.) esimene ametlik number.


Ajakirja, mille peatoimetaja on Tairi Morozov ja tegevtoimetaja Kadi Viljak, annab välja osaühing Eastworks Invest, millele kuulub meelelahutusportaali Trend24.ee.

«Meie lähtume positiivsest nurgast,» tutvustas uut väljaannet Tairi Morozova. «Ei klatši, ei kollast, meie tahame kõike positiivses valguses näha. Praegusel ajal on see rõõmustav. Ajakiri on suunatud Tallinna noorele liikuvale inimesele. Eks suvel liiguvad inimesed rohkem ringi ja meie võtame ka laiema haarde.»

Esimese, tasuta proovinumbri kaanel naeratas vastu poliitik Evelyn Sepp. Toimetuse sõnade järgi pidigi ajakiri niimoodi levima jääma: «Kui esialgselt oli plaanis ajakirja tasuta levitada paikades, kus liiguvad ajakirja säravad ja tegusad peategelased - populaarsemad lounge´id, boutique'd, restoranid, spordiklubid, hotellid, siis arvestades esimese numbri üllatavalt suurt menu, tuleb Facecontrol siiski ka müüki.» Ühe numbri kaanehind on 30 krooni.

Kust tulevad investeeringud suureformaadilise kallil paberil ajakirja välja andmiseks? «Vaadake, kui toredad reklaamid meil sees on,» ütles peatoimetaja. Kahtlusele, kas praegusel kitsukesel reklaamiturul on võimalik tundmatusse ajakirja nii palju reklaami müüa, et ajakirja tasuta jagada ja mitte kahjumisse jääda, naerab Tairi optimistlikult vastu: «Meil on kõik hästi! Pole midagi muretsemist! Vaadake, kui ilusad ja suured ja positiivsed me oleme!»

Facecontroli tegevtoimetaja Kadi Viljaku varasem meediategevus on teada portaalist Trend24.ee. Esmakordselt kerkis Kadi meedia vaatevälja enam kui 10 aastat tagasi, kui tema üürikorteri koridoris lasti maha Kadi armuke, keskturuga seotud Mait Metsamaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles