«Ameerika supermodelli» uue hooaja avasaade jõuab täna Eesti televaatajateni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ameerika supermodell» 10
«Ameerika supermodell» 10 Foto: Kanal 2

Täna kell 21 jõuab Kanal 2 vahendusel vaatajateni intriigiderohke «Ameerika supermodelli» uus hooaeg. Modellihakatisi hakkavad «töötlema» juba tuttavad Tyra Banks, Nigel Barker ja J. Alexander ning uue žüriiliikmena astub üles supermodell Paulina Porizkova.

35 lootusest tulvil tüdrukut saabub Los Angelesse, et Tyra ja tema meeskonna karmi pilgu all alustada halastamatut võitlust hinnatud tiitlile.

Saade võtab õiged tuurid üles siis, kui selguvad 14 õnnelikku, kes pääsevad edasi New Yorgis toimuvatesse võistlusvoorudesse. Kaunitaride omavahelised intriigid, pingelised olukorrad ja kohtunike halastamatu kriitika muudavad selle vägagi haaravaks vaatemänguks.

Üllatusreis viib modellihakatised seekord Rooma, kus lisaks tavapärastele katsumustele tuleb läbi lüüa ka seltskonnaüritustel ja karmis kuid põnevas meelelahutusäris.

Hooaja lõpuks selgub võitja, kelle ees avanevad uksed glamuursesse modellimaailma: leping modelliagentuuriga Elite, moefotode seeria ajakirjas «Seventeen» ja 100 000 dollari suurune leping kosmeetikafirmaga CoverGirl Cosmetics.

«Ameerika supermodelli» uus hooaeg on Kanal 2 ekraanil alates tänasest kolmapäeviti kell 21.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles