Loteriivõitja pani 10 000 eurot nahka

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euro paberrahad
Euro paberrahad Foto: SCANPIX

Populaarse odavlennufirma Ryanair klient sõi ära loosipileti, millega ta oleks võitnud 10 000 eurot ehk ligi 160 000 krooni.


26. veebruaril Krakowist startinud lennul vedas ühel reisjal uskumatul kombel: Ryanairi kraapimisloteriis naeratas talle kopsakas võidusumma, selgub Ryanairi kodulehelt. Mehe rõõm muutus kiiresti nördimuseks ja raevuks, kui lennuki meeskond talle selgeks tegi, et kuidagi ega mingil tingimusel ei ole võimalik nii suurt summat lenuki pardal välja maksta. Võidupiletit peab kontrollima ja summa kätte saama loterii korraldanud firma kontoris.

Seepeale otsustas mees oma võidust ikkagi midagi kohe kätte saada. Ta pistis võidupileti põske, mälus ning neelas alla. Kuna võidusummat ei saa nüüd õiguspärasele võitjale välja maksta, otsustas Ryanair selle heategevuseks annetada. Firma klientide seas korraldati küsitlus, et selgitada välja kõige, milline heategevusorganisatsioon nüüd 10 000 euro võrra rikkamaks saab.

Viimase kahe aasta jooksul on Ryanair välja loosinud kümme autot, 300 000 euro väärtuses rahalisi auhindu ja 100 000 kinkekaarti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles