Sven Sester võttis kaalust alla poolsada kilo!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EVEA president Sven Sester kaaslasega
EVEA president Sven Sester kaaslasega Foto: Peeter Langovits
Aastaid ülekaaluga heidelnud riigikogu liige Sven Sester (40) tähistas vabariigi aastapäeval teistki sündmust - tema kaal langes siis 100 kilo piirini, teab Kroonika.

Ballile ilmus Sester uue mehena - paistis justkui kümme aastat noorem välja! «Minu teekond kaalujälgijana algas neliteist kuud tagasi, kui kaalusin 145 kilo,» pajatab Sven.

«Siis jätsin suitsetamise ja võtsin veel kolm kilo juurde. Siis käis krõps peast läbi ja sain aru, et elustiili peab muutma. Alustasin kõndimise ja menüü jälgimisega. Kuid ma ei piina end. Kui tahan, söön ära terve šokolaadi!»

Nii koosneb Sesteri kaalulangetamise meetod kahest põhimõttest: jälgi, mida sööd, ja sport. «Asendasin sealiha kana ja kalaga ning tordiviilud juurviljaga.

Samas söön neli-viis korda päevas, et organism lõpetaks toidu salvestamise. Päeva kuulub kümne-kilomeetri-jooks ja jõusaal.»

Sven ei kinnita, et ta hakkas kaalujälgijaks, et meeldida oma noorele ja kaunile abikaasale Kairile (31): «Armastus ei küsi vanust ega kaalu. Mees peab ise tunnetama, mis on õige.»

Kairi töötab maitsvaid hamburgereid pakkuva Hesburgeri Baltikumi turundusjuhina, kuid õnneks tööd koju kaasa ei too, naljatab Sven, kelle eesmärk on jõuda 95 kiloni.

Kuidas Sulle uus Sester meeldib? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles