SEBi Maijooks ootab naisi osalema

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB Maijooks ootab taas osalema.
SEB Maijooks ootab taas osalema. Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Traditsiooniliselt on enne naistepäeva hoogustunud registreerimine SEBi XXIII Maijooksule, mis toimub tänavu 22. mail Tallinna Lauluväljakul.


Ürituse korrdaldajate teatel on jooksule registreerunud juba üle 1000 osaleja. Kõik tüdrukud, neiud, naised ja daamid, kes Maijooksust osa võtavad, saavad Viking Line'ilt kingituseks päevakruiisi Helsingisse. SEBi Maijooksule saab registreerida tervisespordiürituste kodulehel internetis www.jooks.ee.

Maijooks toimub laupäeval, 22. mail Tallina Lauluväljaku ümbruses. Võistluskeskus ja stardi- ning finišipaik on traditsiooniliselt Tallinna Lauluväljaku territooriumil. Samas toimuvad soojendusvõimlemine ja suur kevadine kontsert ning saab tutvuda koostööpartnerite väljapanekuga.

SEBi Maijooks toimub kõigile jõukohasel seitsmekilomeetrisel rajal. Osaleda saab eri kategooriates: ajavõtuga jooks, ajavõtuta jooks, kepikõnd ja käimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles