Värskelt oma albumilt teise singli ilmutanud Rulers of the Deep reedel klubis Privé!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maagiline üritus Magic Session tuleb taas
Maagiline üritus Magic Session tuleb taas Foto: Privé

Inglise plaadifirma MUM (Manchester Underground Music) alt albumi "Untitled Secret" väljastanud Rulers Of The Deep tähistab sel nädalal albumi teise singli Track Three müüki jõudmist. Magic Session "10 aastat hiljem" ja Rulers of The Deep, 5. märtsil, klubis Privé.

Vibe ürituste üks maagiliseim vorm Magic Session loodi 10 aastat tagasi olles atmosfäär, aura, energia, mille loovad muusika, valgus, visuaal, esineja ning ennekõike iga osaleja oma hoiakuga - sallivus ja vabameelsus, ise olemine ja teistel olla laskmine. Magic Session on tagasi ning klubis Privé käivitatud ajamasin on juba kolmel korral viinud inimesed psühhedeelsesse maailma kus kõik on muutuv, uus ja hämmingut tekkitav. Magic Session'i universumis muusika valitseb maailma, tänavatel vedeleb kõikjal Bianca Jaggeri hobusesitta, sinu Bentley ootab sind Liiva Keskuse ukse ees ja tütarlaps piletikassas peab end Grace Jonesiks. Pardale tulnud külalised lennutatakse peoajaloos tagasi, kaugele tulevikku ning edasi minevikku...

Magic Session'i muusikaline pool on maagiline läbilõige klubi klassikutest kuni värskete killeriteni, see on tantsumuusika taassünd oma kõikides imelistes vormides mille eest hoolitseb Rulers Of The Deep a.k.a. DJ Meri ja P.Julm.

Meri ja P.Julma ehk hausmuusikaduo ROTD näol on tegemist Eesti ühe edukaima ekspordiartikliga. Mehed alustasid tegevust kunagise kultusürituse "Vibe" residentidena.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200.-, flyeriga 150.-, family-listiga 100.-. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee, tel: +372 6310 580, mob: + 372 5625 6000

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles