Endlas esietendub Andres Noormetsa “Algus”

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Alguse" bändipoiss Sepo Seeman - üles võetud kauges nooruses.
„Alguse" bändipoiss Sepo Seeman - üles võetud kauges nooruses. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedel, 5. märtsil kell 19 esietendub Endla teatri Küünis Andres Noormetsa kontsertdraama "Algus", mis annab vastuse õige mitmele elulisele küsimusele.


Miks on pidevalt selline tunne, et tegutseda ja tööd teha tuleb selle nimel, et ükskord ometi elama hakata? Aga kuidas ma käituksin siis, kui saabub käsk, et elama tuleb hakata kohe, nüüd ja praegu?

Kas minu sisemine olek ja mind ümbritsevad suhted peaksid sellisele kiirendusele vastu? Miks on lahenduste tarvis üldse vaja midagi oodata, miks ma pole rahul sellega, mis mul juba olemas on? Miks mulle pidevalt sisendatakse, et kõigel on kõigega seos? Kas mina, minu keha, minu unenäod ja minu teod on ikka üks ja seesama asi?

Nendele küsimustele otsivad kontsertdraamas mängijad vasteid ja vastuseid sõnas ja muusikas ning tulemused võivad olla oodatust üpris erinevad - lõbusamad, tõsisemad, arusaamatumad.

Lavastuse autor ja lavastaja on Andres Noormets. Kunstnik on Maarja Noormets Eesti kunstiakadeemiast ja muusikaline lavastaja Feliks Kütt.

Osades näeb Piret Laurimaad, Ireen Kennikut, Kaili Viidast, Ago Andersoni ja Lauri Kinki. Kaasa lööb bänd koosseisus Sepo Seeman (vokaal, kitarr), Jaanus Mehikas (bass), Feliks Kütt (klahvpillid, kitarr) ja Janek Kivi (kitarr).

Piletid on müügil Endla teatri kassas, Piletimaailmas ja Piletilevis.

object width="560" height="340">

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles